Bepi Tosolini

Most Classico

44.90

 Postopek pridelave MOST-a je na začetku enak kot pri vinu,  sveže grozdje je obrano in očiščeno. Temu sledi postopek stiskanja, iz katerega dobimo mošt. Fermentaciji sledi destilacija v tradicionalnem bakrenem destilatorju. Po opravljeni destilaciji sledi še 6 mesečno zorenje v inox cisternah.

0.7l - 40%

Mirko Brihta

Podrobnosti

Sorta
Sorte grozdja: Friulano, Fragolino, Moscato in Merlot.

Destilator
Tradicionalen ( Charante still ) bakren destilator, ogrevan na paro.

Zorenje
Zori najmanj 6 mesecev v inox cisternah.

Izgled
Kristalno čist.

Vonj
Inteziven in delikaten.

Okus
Zelo eleganten z izrazitimi cvetnimi notami in namigom na rdeče jagode. Okrogel in svilnat zaključek.

Serviranje

Za postrežbo izberite kozarec tulipanaste oblike, za popoln užitek pa priporočamo temperaturo od 16 do 18 c.

Ne zamudite novosti in nove ponudbe Naročite se na naše E-novice
Brezplačna dostava po Sloveniji
in določenih državah v EU*
Čas dostave 1-3 delovnih dni
Plačujte varno, z najbolj
popularnimi metodami
Več o možnosti plačila
Naročite kar po telefonu
031 366 797
Pon - Sob: 09:00 - 20:00
Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!

×