0.7l - 30%

Myrtil

22.90

Izjemno okusen liker je narejen v dveh tednih po obiranju svežih goznih borovnic. Gre za mešanico macerata in destilata borovnic. Je prava mojstrska izvedba tradicionalnega likerja.

Borovničev liker

Mirko Brihta

Borovnice so bogat vir antioksidantov in flavonoidov, ki upočasnjujejo staranje možganskih celic, s tem pa prispevajo k učinkovitejšemu učenju, izboljšanju motoričnih sposobnosti in blaženju znakov demence.

O destilarni

Vrhunska kakovost  destilatov razkriva značaj družine Tosolini, ki že leta ustvarja zgodbo o odličnosti, polno strasti in  spretnosti. Družinska zgodba, v kateri tradicija stopa skupaj z inovacijami. Vizija Bepija Tosolinija je pred vsemi drugimi zasnovala prihodnost, v kateri se grappa iz skromnega porekla spremeni v eleganten in prefinjen destilat za najzahtevnejše pivce.

Vsi destilati in likerji so narejeni ročno v manjših količinah, po tradicionalnih metodah. Člani družine Tosolini osebno že 75 let spremljajo vse faze proizvodnje, da bi zagotovili vrhunsko kakovost. Za njihove produkte uporabljajo le naravne surovine najvišje kakovosti, čisto Alpsko vodo.

Izjemno okusen liker je narejen v dveh tednih po obiranju svežih goznih borovnic. Gre za mešanico macerata in destilata borovnic. Je prava mojstrska izvedba tradicionalnega likerja.

 

 

Serviranje

Ohlajeno ali z ledom.

Podrobnosti

Sestavine
Gozdne borovnice, Aquavite MOST.

Destilator
Tradicionalen bakren destilator.

Izgled
Temno moder.

Vonj
Naravna, sveža aroma borovnic.

Okus
Nežen in ravno prav sladek okus borovnic iz podrasti.

Prebudite svoje brbončice

Čas je, da prebudite svoje borbončice in odkrijte svežino sadnih žganic in kompleksne večplastne bukeje staranih destilatov. Izboljšajte vaše koktajle z našimi naravnimi likerji, staranimi grappami in organskimi gini. Ne glede na to, ali iščete popolno darilo ali posebno steklenico za vaš domači bar, verjamemo, da ga boste našli pri nas.

Ne zamudite novosti in nove ponudbe
Naročite se na naše E-novice

Brezplačna dostava po Sloveniji
in določenih državah v EU*
Čas dostave 1-3 delovna dneva
Plačujte varno, z najbolj
popularnimi metodami
Več o možnosti plačila
Naročite kar po telefonu
031 366 797
Pon – Sob: 09:00 – 20:00