Organic Juniper

0.7l - 40%

Raspberry & Plum

36.90

June 93 smo prelili z najlepšimi lokalnimi slivami in malinami, ter ustvarili čudovit lahek in poletni Gin, narejen iz naravnih sestavin. Tem čudovitim sladkim in mehkim sadežem se nismo mogli upreti, zato smo jih uporabili v Ginu Raspberry & Plum.

Gin / mac. maline in slive

Mirko Brihta

Gin naredimo s kombinacijo alkohola, ki se običajno destilira iz fermentiranih žitaric in posebnega niza arom zelišč, znanega kot "botanicals". Da bi destilat lahko poimenovali GIN, mora biti ena izmed teh botaničnih sestavin brin oziroma brinove jagode. Brez uporabe brina bi dobili aromatizirano vodko.

Podrobnosti

Sestavine
Organsko pridelana zelišča, maline in slive.

Destilator
Frakcijski destilator.

Maceracija

Organske maline in slive se več tednov macerirajo v London Dry ginu.

Izgled
Intezivno roza barve.

Vonj
Brin prepleten s sladkimi aromami malin in sliv v ozadju.

Okus
Kombinacija sladkega in kislega, slive uravnotežijo malino. Zaključek je s poudarkom češnje in cimeta.

O destilarni

Namesto, da bi prepeljali brinove jagode več kot tisoč kilometrov nazaj v Anglijo, so destilarno zgradili kar v Srbiji, kjer so doma najboljše brinove jagode. Junija, leta 1993 so se odpravili v Srbijo, da bi se srečali z domačini in začeli z delom, pri čemer so ustanovili uspešno skupnost okoli nabiranja, sušenja in destilacije gina. Z izobraževanjem ekipe o postopku izdelave so ustvarili avtentičen London Dry z okusom Srbske divjine.

Juni 93 je za vse prave ljubitelje gina; je strokovno izdelan iz organskih brinovih jagod, ki aromo brina postavljajo nazaj v središče pozornosti in ga ne prikrivajo z različnimi umetnimi aromami. Narejen je iz naravnih sestavin, brez sladkorja in umetnih arom. Ročno obrane brinove jagode rastejo v visokogorju Pešer na nadmorski višini 1500 m. Le najboljše se uporabijo za izdelavo GINa JUNI 93.

June 93 smo prelili z najlepšimi lokalnimi slivami in malinami, ter ustvarili čudovit lahek in poletni Gin, narejen iz naravnih sestavin. Tem čudovitim sladkim in mehkim sadežem se nismo mogli upreti, zato smo jih uporabili v Ginu Raspberry & Plum.

O njihovih produktih

 

 

 

Prebudite svoje brbončice

Čas je, da prebudite svoje borbončice in odkrijte svežino sadnih žganic in kompleksne večplastne bukeje staranih destilatov. Izboljšajte vaše koktajle z našimi naravnimi likerji, staranimi grappami in organskimi gini. Ne glede na to, ali iščete popolno darilo ali posebno steklenico za vaš domači bar, verjamemo, da ga boste našli pri nas.

Ne zamudite novosti in nove ponudbe
Naročite se na naše E-novice

Brezplačna dostava po Sloveniji
in določenih državah v EU*
Čas dostave 1-3 delovna dneva
Plačujte varno, z najbolj
popularnimi metodami
Več o možnosti plačila
Naročite kar po telefonu
031 366 797
Pon – Sob: 09:00 – 20:00