Bepi Tosolini

0.5l - 40%

Smoked grappa

43.90

Smoked grappa, narejena iz izbranih tropin rdečega grozdja, ki prihaja iz vinogradov Furlanije. Starana je v sodih iz francoskega hrasta, dimljenega z listi Kentucky tobaka , ki  tej čudoviti grappi doda intenzivno dimljen profil.

Grappa

Mirko Brihta

O destilarni

Vrhunska kakovost  destilatov razkriva značaj družine Tosolini, ki že leta ustvarja zgodbo o odličnosti, polno strasti in  spretnosti. Družinska zgodba, v kateri tradicija stopa skupaj z inovacijami. Vizija Bepija Tosolinija je pred vsemi drugimi zasnovala prihodnost, v kateri se grappa iz skromnega porekla spremeni v eleganten in prefinjen destilat za najzahtevnejše pivce.

Vsi destilati in likerji so narejeni ročno v manjših količinah, po tradicionalnih metodah. Člani družine Tosolini osebno že 75 let spremljajo vse faze proizvodnje, da bi zagotovili vrhunsko kakovost. Za njihove produkte uporabljajo le naravne surovine najvišje kakovosti, čisto Alpsko vodo.

Smoked grappa, narejena iz izbranih tropin rdečega grozdja, ki prihaja iz vinogradov Furlanije. Starana je v sodih iz francoskega hrasta, dimljenega z listi Kentucky tobaka , ki  tej čudoviti grappi doda intenzivno dimljen profil.

Serviranje

Za postrežbo izberite kozarec tulipanaste oblike, za popoln užitek pa priporočamo temperaturo 18-20 stopinj.

Podrobnosti

Sorta
Sveže tropine izbranega furlanskega rdečega grozdja.

Destilacija
Tradicionalen bakren bain-marie destilator.

Staranje
Starana najmanj 12 mesecev v novih močno ožganih, francoskih hrastovih barriq sodih. Sod pred uporabo odimijo z listom Kentucky tobaka.

Izgled
Intenzivna barva jantarja z odtenki zlate.

Vonj
Dim na nosu je nežen z notami tobačnih listov in lesa.

Okus
Lahka sladkoba, ki poudari dimne note. Vse je zaokroženo z nekaj začimbami, vključno s poprom in cimetom. Dolg in zapleten zaključek, s prijetno uravnoteženostjo dima, hrasta in začimb.

 

Prebudite svoje brbončice

Čas je, da prebudite svoje borbončice in odkrijte svežino sadnih žganic in kompleksne večplastne bukeje staranih destilatov. Izboljšajte vaše koktajle z našimi naravnimi likerji, staranimi grappami in organskimi gini. Ne glede na to, ali iščete popolno darilo ali posebno steklenico za vaš domači bar, verjamemo, da ga boste našli pri nas.

Ne zamudite novosti in nove ponudbe
Naročite se na naše E-novice

Brezplačna dostava po Sloveniji
in določenih državah v EU*
Čas dostave 1-3 delovna dneva
Plačujte varno, z najbolj
popularnimi metodami
Več o možnosti plačila
Naročite kar po telefonu
031 366 797
Pon – Sob: 09:00 – 20:00