Amaretto sour


Sestavine

  • 50 ml Amaretto Salizà
  • 20 ml svež limonin sok
  • 5 ml sladkorni sirup
  • 1 jajćni beljak


Priprava

  • Amaretto, limonin sok, jajčni beljak in sladkor vlijte v mešalni kozarec.
  • Pokrijemo in dobro stresemo brez ledu, da se jajčni beljak speni.
  • Mešalni kozarec napolnite z ledom.
  • Ponovno pretresite, dokler se temeljito ne ohladi.
  • Precedimo v ohlajen kozarec
  • okrasimo z limonino lupinico in postrežemo
Ne zamudite novosti in nove ponudbe Naročite se na naše E-novice
Brezplačna dostava po Sloveniji
in določenih državah v EU*
Čas dostave 1-3 delovnih dni
Plačujte varno, z najbolj
popularnimi metodami
Več o možnosti plačila
Naročite kar po telefonu
031 366 797
Pon - Sob: 09:00 - 20:00
Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!

×