Bepi Tosolini

0.7l - 24%

Fragola

22.90

Izjemeno harmoničen liker narejen iz svežih gozdnih jagod. Liker je mešanica macerata in destilata goznih jagod. Edinstven liker nepozabnega okusa.

Liker gozdnih jagod

Mirko Brihta

Vsi Toslini likerji so narejeni iz naravnih sestavin ki se več tednov macerirajo (namakajo) v grozdnem destilatu. Po opravljeni maceraciji se del macerata in sadja destilira in zmeša z maceratom.

O destilarni

Vrhunska kakovost  destilatov razkriva značaj družine Tosolini, ki že leta ustvarja zgodbo o odličnosti, polno strasti in  spretnosti. Družinska zgodba, v kateri tradicija stopa skupaj z inovacijami. Vizija Bepija Tosolinija je pred vsemi drugimi zasnovala prihodnost, v kateri se grappa iz skromnega porekla spremeni v eleganten in prefinjen destilat za najzahtevnejše pivce.

Vsi destilati in likerji so narejeni ročno v manjših količinah, po tradicionalnih metodah. Člani družine Tosolini osebno že 75 let spremljajo vse faze proizvodnje, da bi zagotovili vrhunsko kakovost. Za njihove produkte uporabljajo le naravne surovine najvišje kakovosti, čisto Alpsko vodo.

Izjemeno harmoničen liker nepozabnega okusa je narejen iz svežih goznih jagod. Je edinstvena mešanica macerata in destilata.

 

 

Serviranje

Ohlajeno ali z ledom.

Podrobnosti

Sestavine
Gozdne jagode, Aquavite MOST.

Destilator
Tradicionalen bakren destilator.

Izgled
Živo rdeča.

Vonj
Naravna, sveža aroma goznih jagod.

Okus
Srednje sladek z bogato eksplozijo arome. Izjemno intenziven in žametni pookus. Jagode so čvrste in nežno alkoholne, pravi kontrast s sladkim likerjem.

Prebudite svoje brbončice

Čas je, da prebudite svoje borbončice in odkrijte svežino sadnih žganic in kompleksne večplastne bukeje staranih destilatov. Izboljšajte vaše koktajle z našimi naravnimi likerji, staranimi grappami in organskimi gini. Ne glede na to, ali iščete popolno darilo ali posebno steklenico za vaš domači bar, verjamemo, da ga boste našli pri nas.

Ne zamudite novosti in nove ponudbe
Naročite se na naše E-novice

Brezplačna dostava po Sloveniji
in določenih državah v EU*
Čas dostave 1-3 delovna dneva
Plačujte varno, z najbolj
popularnimi metodami
Več o možnosti plačila
Naročite kar po telefonu
031 366 797
Pon – Sob: 09:00 – 20:00