Bepi Tosolini

Most Classico

44.90

Postopek pridelave MOST-a je na začetku enak kot pri vinu, sveže grozdje je obrano in očiščeno. Temu sledi postopek stiskanja, iz katerega dobimo mošt. Fermentaciji sledi destilacija v tradicionalnem bakrenem destilatorju. Po opravljeni destilaciji sledi še 6-mesečno zorenje v inox cisternah.

0.7l - 40%

Podrobnosti

Sorta
Sorte grozdja: Friulano, Fragolino, Moscato in Merlot.

Destilator
Tradicionalen (Charante still) bakren destilator, ogrevan na paro.

Zorenje
Zori najmanj 6 mesecev v inox cisternah.

Izgled
Kristalno čist.

Vonj
Intenziven in delikaten.

Okus
Zelo eleganten z izrazitimi cvetnimi notami in namigom na rdeče jagode. Okrogel in svilnat zaključek.

Serviranje

Za postrežbo izberite kozarec tulipanaste oblike, za popoln užitek pa priporočamo temperaturo od 16 do 18°C.

Ne zamudite novosti in nove ponudbe Naročite se na naše E-novice
Brezplačna dostava po Sloveniji
in določenih državah v EU*
Čas dostave 1-3 delovnih dni
Plačujte varno, z najbolj
popularnimi metodami
Več o možnosti plačila
Naročite kar po telefonu
031 366 797
Pon - Sob: 09:00 - 20:00
Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!

×