Bepi Tosolini

0.7l - 40%

Vite D”Oro

26.90

Grappo Vite D”Oro proizvajajo že od leta 1943, je mešanica ( blend ) grapp različnih sort in starosti. Harmonična kombinacija svežih tropin in hrastovega soda.

Grappa

Mirko Brihta

Da bi žganje iz tropin lahko poimenovali Grappa morata biti izpolnjena dva zakonsko predpisana pogoja. Žganje mora biti narejeno (destilirano) v Italiji iz italijanskega grozdja.

O destilarni

Vrhunska kakovost  destilatov razkriva značaj družine Tosolini, ki že leta ustvarja zgodbo o odličnosti, polno strasti in  spretnosti. Družinska zgodba, v kateri tradicija stopa skupaj z inovacijami. Vizija Bepija Tosolinija je pred vsemi drugimi zasnovala prihodnost, v kateri se grappa iz skromnega porekla spremeni v eleganten in prefinjen destilat za najzahtevnejše pivce.

Vsi destilati in likerji so narejeni ročno v manjših količinah, po tradicionalnih metodah. Člani družine Tosolini osebno že 75 let spremljajo vse faze proizvodnje, da bi zagotovili vrhunsko kakovost. Za njihove produkte uporabljajo le naravne surovine najvišje kakovosti, čisto Alpsko vodo.

Grappo Vite D”Oro proizvajajo že od leta 1943, je mešanica ( blend ) grapp različnih sort in starosti. Harmonična kombinacija svežih tropin in hrastovega soda.

 

Serviranje

Za postrežbo izberite kozarec tulipanaste oblike, za popoln užitek pa priporočamo temperaturo od 18 do 20 c.

Podrobnosti

Sorta
Sveže tropine grozdja Merlot, Pinot in Tocai.

Destilator
Neskončen frakcijski destilator ( bain-marie ), ogrevan na paro.

Staranje
Starana najmanj 12 mesecev v 225 l barriq sodih, narejenih iz Slavonskega hrasta.

Izgled
Intenzivno rumene barve z odtenki zlate.

Vonj
Zaokrožen in prijeten.

Okus
Zapeljive note vanilije, tobaka in kandiranega sadja.

Prebudite svoje brbončice

Čas je, da prebudite svoje borbončice in odkrijte svežino sadnih žganic in kompleksne večplastne bukeje staranih destilatov. Izboljšajte vaše koktajle z našimi naravnimi likerji, staranimi grappami in organskimi gini. Ne glede na to, ali iščete popolno darilo ali posebno steklenico za vaš domači bar, verjamemo, da ga boste našli pri nas.

Ne zamudite novosti in nove ponudbe
Naročite se na naše E-novice

Brezplačna dostava po Sloveniji
in določenih državah v EU*
Čas dostave 1-3 delovna dneva
Plačujte varno, z najbolj
popularnimi metodami
Več o možnosti plačila
Naročite kar po telefonu
031 366 797
Pon – Sob: 09:00 – 20:00