Akcija!

A. H. Riise

Non Plus Ultra Ambre

99.90 95.00

Po legendi so bile Non Plus Ultra besede, ki so krasile Herkulove stebre v bližini Gibraltarske ožine. V antiki se bile te besede označevale mejo med znanim in neznanim svetom. Za ustvarjanje tega vrhunskega ruma so bile uporabljene le najboljši rumi iz najvišjega razreda najstarejših, izjemnih sodov. Za ustvarjanje vrhunskega ruma iz A. H. Riise so bile uporabljene le najboljše kapljice iz najvišjega razreda najstarejših, izjemnih sodov. Non Plus Ultra Very Rare Rum se nahaja v križišču med znanim in neznanim. Kar se tiče ruma, ne obstaja kaj dosti boljšega od tega. Na srečo prihaja rum z dvema enako fantastičnima in odličnima bratoma: Non Plus Ultra Sauternes Cask Finish in Non Plus Ultra Black Edition. Preizkusite jih vse, preden se vrnete v resničnost znanega sveta.

0.7l - 42%

Mirko Brihta

Angels share, je količina alkoholne pijače izgubljene med staranjem v lesenih sodih. Izguba nastane med vpijanjem in izhlapevanjem v sodih in lahko v 5 letih znaša tudi do 3 %, celotne vlite tekočine.

Podrobnosti

Sorta

Melasa iz sladkornega trsa.

Destilator

Tradicionalen bakren destilator (dvojna destilacija).

Staranje

Najvišji razred najstarejših, najbolj izjemnih sodov.

Izgled

Mahagoni s temno oranžnim robom.

Vonj

Začimbe in rahlo ohlajena meta, muscovado sladkor in pomarančna lupina.

Okus

Polnega začinjenega okus, kjer se note iz nosu ponovijo skupaj z bogato karamelo in vanilijo.

Zaključek

Kremna vaniljeva karamela.

O destilarni

Po študiju kemije je Albert Heinrich Riise zapustil Dansko, da bi na Deviških otokih ustanovil lastno lekarno. Albert začel eksperimentirati z nekaterimi novimi izdelki, ki jih je odkril na Karibih. Močan  alkohol iz melase, znan tudi kot Rum, je bil še posebej zanimiv za Alberta, saj je bil prepričan, da je iz te močne tekočine mogoče izdelati zdravilo. Sprva je Albert prodal Riise’s Bay Rum kot zdravilo za želodčne težave. Kmalu pa je Albert spoznal, da je njegove rume bolje uporabiti kot pijačo. Danes A.H. Riise proizvaja najboljše in najbolj nagrajene rume na svetu

Po legendi so bile Non Plus Ultra besede, ki so krasile Herkulove stebre v bližini Gibraltarske ožine. V antiki se bile te besede označevale mejo med znanim in neznanim svetom. Za ustvarjanje tega vrhunskega ruma so bile uporabljene le najboljši rumi iz najvišjega razreda najstarejših, izjemnih sodov. Za ustvarjanje vrhunskega ruma iz A. H. Riise so bile uporabljene le najboljše kapljice iz najvišjega razreda najstarejših, izjemnih sodov. Non Plus Ultra Very Rare Rum se nahaja v križišču med znanim in neznanim. Kar se tiče ruma, ne obstaja kaj dosti boljšega od tega. Na srečo prihaja rum z dvema enako fantastičnima in odličnima bratoma: Non Plus Ultra Sauternes Cask Finish in Non Plus Ultra Black Edition.

Preizkusite jih vse, preden se vrnete v resničnost znanega sveta.

 

 

Serviranje

Za postrežbo izberite kozarec tulipanaste oblike, za popoln užitek pa priporočamo temperaturo od 18 do 20 c.

Ne zamudite novosti in nove ponudbe Naročite se na naše E-novice
Brezplačna dostava po Sloveniji
in določenih državah v EU*
Čas dostave 1-3 delovnih dni
Plačujte varno, z najbolj
popularnimi metodami
Več o možnosti plačila
Naročite kar po telefonu
031 366 797
Pon - Sob: 09:00 - 20:00
Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!

×