Bepi Tosolini

0.7l - 28%

Expre

19.90

Kavni liker narejen iz najboljše Arabika kave, iz katere delajo “italijanski espresso”, znan po vsem svetu. Dolga maceracija kavnih zrn z grozdnim žganjem (MOST) in nadaljnja destilacija v tradicionalnem zeliščnem destilatorju iz leta 1955 daje značilen okus pravega ekspresa.

Kavni liker

Mirko Brihta

Originalno domovanje kave je Etiopija. Arheologi so odkrili, da so divje vrste kave tam rasle že veliko pred prihodom človeka.

O destilarni

Vrhunska kakovost  destilatov razkriva značaj družine Tosolini, ki že leta ustvarja zgodbo o odličnosti, polno strasti in  spretnosti. Družinska zgodba, v kateri tradicija stopa skupaj z inovacijami. Vizija Bepija Tosolinija je pred vsemi drugimi zasnovala prihodnost, v kateri se grappa iz skromnega porekla spremeni v eleganten in prefinjen destilat za najzahtevnejše pivce.

Vsi destilati in likerji so narejeni ročno v manjših količinah, po tradicionalnih metodah. Člani družine Tosolini osebno že 75 let spremljajo vse faze proizvodnje, da bi zagotovili vrhunsko kakovost. Za njihove produkte uporabljajo le naravne surovine najvišje kakovosti, čisto Alpsko vodo.

Kavni liker narejen iz najboljše Arabika kave, iz katere delajo  “italijanski espresso”, znan po vsem svetu. Dolga maceracija  kavnih zrn z grozdnim žganjem (MOST) in nadaljnja  destilacija v tradicionalnem zeliščnem destilatorju iz leta 1955 daje značilen okus pravega ekspresa.

 

 

Serviranje

Ohlajeno ali z ledom.

Podrobnosti

Sorta
Kavna zrna Arabica, Aquavite MOST.

Destilator
Tradicionalen bakren destilator.

Izgled
Temno rjav.

Vonj
Aroma prave espresso kave in čokolade.

Okus
Pristen okus kave in čokolade, zaokrožen z nežnimi notami vanilije in karamele.

Prebudite svoje brbončice

Čas je, da prebudite svoje borbončice in odkrijte svežino sadnih žganic in kompleksne večplastne bukeje staranih destilatov. Izboljšajte vaše koktajle z našimi naravnimi likerji, staranimi grappami in organskimi gini. Ne glede na to, ali iščete popolno darilo ali posebno steklenico za vaš domači bar, verjamemo, da ga boste našli pri nas.

Ne zamudite novosti in nove ponudbe
Naročite se na naše E-novice

Brezplačna dostava po Sloveniji
in določenih državah v EU*
Čas dostave 1-3 delovna dneva
Plačujte varno, z najbolj
popularnimi metodami
Več o možnosti plačila
Naročite kar po telefonu
031 366 797
Pon – Sob: 09:00 – 20:00